
Ardenner geraspte kaas

Geraspte kaas, ideaal bij pasta, gegratineerde schotels of in de soep!
Te gebruiken tot: 1 maand
Koel bewaren
Beschikbaarheid
{{ card.price | currency({symbolPosition: 'back'}) }}
100gr
Meer weten
Ingrediënten*: gepasteuriseerde melk*, zout, microbiële coagulanten, melkzuurbacteriën
*afkomstig uit de biologische landbouw
Allergenen: lactose.
Gelieve in te loggen alvorens je feedback achter te laten
L'Ardenner
De Ardenner is een biologische harde kaas die wordt vervaardigd in de Fromagerie Biologique de Vielsalm. Zijn heerlijke smaak roept het terroir en de smaken van deze prachtige streek op. De jonge Ardenner wordt meerdere weken gerijpt, de jong belegen en de belegen kaas meerdere maanden. Pluspunten zijn dat er gewerkt wordt volgens traditionele methodes, met kwaliteitsvolle en biologische producten. De Ardenner is met andere woorden een must op het vlak van geraspte kaas!
Bekijk alle producten
Je hebt nog geen producten in je mandje
Log in op je account
Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.
Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google