eFarmz
Onze maaltijdboxen
Kombucha met gember en citroenmelisse FERM Drinks bio
Bio
Deel

Kombucha met gember en citroenmelisse

Kombucha met gember en citroenmelisse FERM Drinks bio
Bio
Deel

Ben je op zoek naar een biologisch alternatief voor suikerhoudende of alcoholische dranken? Probeer dan de kombuchadrankjes van FERM Drinks eens! Dankzij het handige blikjesformaat kun je je drankje overal mee naartoe nemen.

Ferm is een gefermenteerde kombuchathee van de hoogste kwaliteit. Deze drank wordt gebrouwen met natuurlijke en biologische ingrediënten en is van nature suikerarm en alcoholvrij. Laat je verleiden door de verrassend subtiele smaken zoals gember - citroenmelisse.

Bewaring: Een jaar bij kamertemperatuur

Meer weten

Ingrediënten: gefilterd water, rietsuiker, groene en zwarte thee, kombuchaculturen, koolzuurgas, natuurlijke aroma's

afkomstig uit de biologische landbouw

Allergenen: geen allergenen

FERM Drinks

In hun zoektocht naar het ideale alternatief voor dranken met te veel suiker of alcohol, ontwikkelden de oprichters van FERM een eigentijdse versie van de eeuwenoude gefermenteerde thee uit het Verre Oosten: kombucha. Met als missie hiervan een gezonde en lekkere variant op de markt te brengen. En dat is gelukt!

FERM is in 2017 ontstaan in een culinair lab in Gent. Naarmate de vraag toenam, beslisten de oprichters een grotere ruimte te huren in Brugge, en vandaag zijn ze daar nog steeds gevestigd.

De benaming FERM verwijst naar ‘fermentatie’, en dat het ook ‘krachtig’ betekent is mooi meegenomen. De onderneming kwam er op initiatief van Wouter, die al lang een restaurant had in Vlaanderen. Hij stelde vast dat zijn klanten steeds meer naar suikerarme en alcoholvrije alternatieven vroegen. Vanuit zijn ervaring met de ontwikkeling van smaken heeft Wouter zijn activiteiten in de keuken dan verplaatst naar een heuse brouwerij. Pascal kwam het team versterken en bezoekt bars en restaurants om deze ‘traditionele drank in een nieuw jasje’ te promoten.

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google