Lokaal & biologisch
Gemakkelijke betaling
Korte keten

Boudines zijn koekjes zonder gluten, lactose, eieren en soja, maar boordevol gezonde voedingsstoffen voor klein en groot. Het achterliggende idee is dat iedereen – ook mensen met voedselintoleranties – toegang moet hebben tot een lekker tussendoortje dat je kunt uitdelen en dat ambachtelijk gemaakt is. De ingrediënten zijn afkomstig uit de biologische landbouw en bevatten geen toegevoegde smaak- en bewaarstoffen. Pluspunt van de Boudines: je koopt ze in herbruikbare en recycleerbare glazen bokalen.

De Boudines werden in 2018 op de markt gebracht en worden vervaardigd in een atelier in Sambreville.

In 2016 werkt Stéphanie Baras, een jonge mama van 33, als kwaliteitsverantwoordelijke wanneer de befaamde burn-out opduikt. Wanneer haar op een bepaald ogenblik gevraagd wordt om een vieruurtje te voorzien voor kinderen, wordt ze geconfronteerd met verschillende voedselintoleranties bij de kinderen en zo ontstaat het idee van de Boudines. Ze stort zich op de uitdaging, maar blijft trouw aan haar eigen waarden inzake gezonde voeding en respect voor het milieu: een koekje dat heerlijk smaakt, voor iedereen is, en van ouders én kinderen bewuste consumenten maakt dankzij de kwaliteitsvolle ingrediënten en weloverwogen en ambachtelijke productie.

Les Boudines propose