
Mozzarella met buffelmelk

Ontdek de 100% Ardense mozzarella van Patrick en Brigitte, geproduceerd in België en sinds 2013 bio-gecertificeerd. Deze romige en zachte kaas zal de smaakpapillen van de fijnproevers in vervoering brengen met zijn onnavolgbare hazelnootsmaak.
Maximale houdbaarheid: enkele dagen
In de koelkast bewaren
Beschikbaarheid
Meer weten
Ingrediënten*: Gepasteuriseerde buffelmelk*, natuurlijke fermenten, stremsel. Pekel: water, zout, calciumchloride, serum, melkzuur.
*afkomstig uit de biologische landbouw
Allergenen: melk en melkproducten.
Bufflardenne
Bufflardenne is een fokkerij van melkbuffels die op ambachtelijke wijze de Belgische, biologische mozzarella di bufala produceert.
De eerste buffelkoeien zijn in 2010 op de boerderij in Neufchâteau aangekomen en de eerste mozzarella’s werden in de handel gebracht in 2012.
Patrick en Brigitte Cornelissen zijn gepassioneerde mensen die als fokkers van “klassieke” melkkoeien afwisseling wilden brengen in hun activiteiten vanwege de gedaalde melkprijzen. Hun mozzarella is ontstaan na twee jaren van diepgaand onderzoek en zorgvuldige en gespecialiseerde opleidingen tot kaasmakers.
Je hebt nog geen producten in je mandje
Log in op je account
Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.
Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google