eFarmz
Onze maaltijdboxen
Saint-Monon Le Plateau du Gerny
Deel

Saint-Monon

Saint-Monon Le Plateau du Gerny
Deel

Kaas met rauwe koemelk, gerijpt in bier van de Brasserie Saint-Monon (Ambly). Halfharde kaas.

Te gebruiken tot: 1 week

Koel bewaren

Meer weten

Ingrediënten: rauwe koemelk, melkzuurbacteriën, stremsel, lysozym, bier

Allergenen: melk en producten op basis van melk, gluten.

Le Plateau du Gerny

LE PLATEAU DU GERNY is een kaasmakerij die meerdere kaassoorten op basis van koeienmelk verkoopt: 5 harde kazen, 2 zachte kazen en 1 kaas van het type ‘Chaource’.

Deze hoevewinkel, die in Marche-en-Famenne gevestigd is, is in 2014 ontstaan vanuit de wens om rechtstreeks van producent aan consument te verkopen.

Anne is landbouwster gespecialiseerd in koemelk. Samen met Viviane, een jeugdvriendin en ook landbouwster, volgde ze een opleiding kaasmaken aan de provinciale landbouwschool van Ciney. Daar leerden ze stap voor stap hoe ze de melk van de koeien van Anne konden verwerken tot authentieke en lokale producten.

De site

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google