eFarmz
Onze maaltijdboxen
Pure chocolade 100%, Peru Belvas bio
Bio
Deel

Pure chocolade 100%, Peru

Pure chocolade 100%, Peru Belvas bio
Bio
Deel

We kunnen deze chocolade zonder toegevoegde suikers enkele maken door de ontdekking van een zeer zeldzame boon, de Criollo, in het noorden van Peru. Ze is wit van kleur en van nature zoet.

De Peruanen noemen haar Piura Blanco, en ze wordt beschouwd als de ultieme cacaoboon.

Te degusteren in kleine stukjes! Bereid je voor op een bijzondere ontdekking!

Door dit product te kopen, draag je bij aan een eerlijk inkomen voor de families van de Norandino-coöperatie.

Chocolade die het verschil maakt, hapje per hapje!

Ten minste houdbaar tot: 1 jaar

Bewaren: droog

Meer weten

Ingrediënten: Cacaomassa*

* van biologische landbouw

Allergenen: /

Belvas

Belvas is een fabrikant van bio-gecertificeerde en eerlijke Belgische chocolade. Hun uitdaging: bewijzen dat bioproducten afkomstig uit eerlijke handel even goed zijn van smaak als ze zijn voor de mens en de natuur.

Belvas is opgestart in 2005 en is gevestigd in Ghislenghien in een nieuw atelier opgericht in het kader van een milieuvriendelijke aanpak.

Chocoladefabrikant Belvas heeft slechts één motto: alleen natuurlijke producten, zowel voor de chocolade met 72% cacao als voor de boter, de bio-amandelen uit Murcia, de biohazelnoten uit Piemonte, de biopistachenootjes uit Sicilië, de biologische verse room (uiteraard lokaal!), de vanille en alle andere ingrediënten die bij het chocoladeproductieproces worden gebruikt. Geen bewaarmiddelen, geen kleurstoffen, geen smaakversterkers, geen aroma’s, geen GGO’s, geen gehydrogeneerde vetten; de chocolade bevat evenmin gluten.

Stichter Thierry Noesen wil zich inzetten om de situatie van de cacaoboeren te verbeteren. Deze ontvangen inderdaad slechts een te laag aandeel van de winst uit de productie en verkoop van chocolade. Belvas stelt alles in het werk om zeker te zijn dat de cacao en de andere grondstoffen die worden verwerkt in het bedrijf, afkomstig zijn van eerlijke handel.

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google