
Kersenconfituur, Rigoni di Asiago

Voor deze confituur worden maar 3 ingrediënten gebruikt. Zoete, zure en wilde kersen, sommige vroegrijp en andere laat geplukt, worden geoogst van mei tot juli, voornamelijk op de velden van Rigoni di Asiago
Tips en lekker bij: uitzonderlijk 's morgens als ontbijt op brood of koekjes, maar ook bij mascarpone en ricotta.
Maximale houdbaarheid: 1 jaar
Droog
bewaren
Beschikbaarheid
Meer weten
Ingrediënten: Kersen* 65%, geconcentreerd appelsap*, geleermiddel: pectine.
*afkomstig uit de biologische landbouw
Allergenen: /
Rigoni do Asiago
Het verhaal van Rigoni di Asiago is eenvoudig. Het gaat over passie, liefde voor de natuur en een diepe verbondenheid met de plaatsen van herkomst. Vanaf het begin heeft het bedrijf ervoor gekozen om uitsluitend te werken met biologische grondstoffen van hoge kwaliteit, om goede producten aan te bieden zonder afbreuk te doen aan het milieu. In de loop der jaren heeft Rigoni di Asiago zijn traditionele honingproductie aangevuld met andere successen: Fiordifrutta, Dolcedì, Nocciolata en Tantifrutti. Producten van hoge kwaliteit die miljoenen gezinnen in Italië, en de laatste jaren ook in de rest van de wereld, voor zich hebben gewonnen. Een succes dat is ingegeven door liefde voor het milieu, door een merk dat in en met de natuur werkt.
Je hebt nog geen producten in je mandje
Log in op je account
Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.
Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google