eFarmz
Onze maaltijdboxen
Bosbessenconfituur, Rigoni di Asiago Rigoni do Asiago bio
Bio
Deel

Bosbessenconfituur, Rigoni di Asiago

Bosbessenconfituur, Rigoni di Asiago Rigoni do Asiago bio
Bio
Deel

De wilde bosbessen worden tijdens de zomermaanden met de hand geplukt, in beschermde bossen. Rijk aan antioxidanten en mineralen.

Tips en lekker bij: perfect om desserts te bereiden en vers fruitsap en yoghurt dat tikje extra te geven. Heerlijk bij kazen van gemiddelde rijping, verse geitenkaas en wild.

Maximale houdbaarheid: 1 jaar

Droog

bewaren

Meer weten

Ingrediënten: Wilde bosbessen* 55%, geconcentreerd appelsap*, geleermiddel: pectine.

*afkomstig uit de biologische landbouw

Allergenen: /

Rigoni do Asiago

Het verhaal van Rigoni di Asiago is eenvoudig. Het gaat over passie, liefde voor de natuur en een diepe verbondenheid met de plaatsen van herkomst. Vanaf het begin heeft het bedrijf ervoor gekozen om uitsluitend te werken met biologische grondstoffen van hoge kwaliteit, om goede producten aan te bieden zonder afbreuk te doen aan het milieu. In de loop der jaren heeft Rigoni di Asiago zijn traditionele honingproductie aangevuld met andere successen: Fiordifrutta, Dolcedì, Nocciolata en Tantifrutti. Producten van hoge kwaliteit die miljoenen gezinnen in Italië, en de laatste jaren ook in de rest van de wereld, voor zich hebben gewonnen. Een succes dat is ingegeven door liefde voor het milieu, door een merk dat in en met de natuur werkt.

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google