eFarmz
Onze maaltijdboxen
Havermoutpap met 6 zaden Turtle bio
Bio
Deel

Havermoutpap met 6 zaden

Havermoutpap met 6 zaden Turtle bio
Bio
Deel

Een super voedzaam recept met grote havervlokken, haverzemelen (allemaal glutenvrij), pompoen- en zonnebloempitten, boekweit, lijn-, maanzaad- en chiazaad rijk aan omega 3... Perfect om de dag mee te beginnen en lang vol te houden zonder een hongergevoel!

Maximale houdbaarheid: 12 dagen

Droog

bewaren

Meer weten

Ingrediënten*: Volkoren havervlokken*, zaden* 18 % [maanzaad*, pompoenzaad*, boekweitzaad*, lijnzaad*, zonnebloemzaad*, chiazaad (Salvia hispanica)*], haverzemelen*.

*afkomstig uit de biologische landbouw.

Allergenen: kan sporen bevatten van noten en sesam.

Glutenvrij

Turtle

Turtle heeft biologische en glutenvrije ontbijtgranen, porridges en granola’s. Die zijn niet alleen goed zijn voor de gezondheid, maar ook voor het milieu en zijn voor iedereen toegankelijk. ‘Echte, gezonde voeding’, met onbewerkte producten, zonder toegevoegde suikers en 100% natuurlijk, wat betekent dat die niets anders bevat dan granen, zaden, fruit en pure chocolade. Dit betekent geen zout, geen toegevoegde suikers, geen smaakversterkers, geen aroma's en geen bewaarmiddelen.

Turtle opende zijn Brusselse kantoren in 2015.

Achter Turtle schuilt een Duits-Belgisch koppel dat niet alleen houdt van het goede maar ook tuk is op het ondernemerschap. Laurence is geboren in Etterbeek en groeide op in Denemarken. Na haar studies besloot ze terug te keren naar haar geboorteland. Drie dagen na haar aankomst in Brussel ontmoette ze Thilo, een Duitser die kwam werken voor een Duits bedrijf met een vestiging in Binche. Nog voor het einde van het jaar waren ze verloofd en zes maanden later getrouwd. Tijdens het eerste zwangerschapsverlof van Laurence in 2014 beslisten ze om hun bedrijf op te starten en een jaar later lagen de eerste porridges in de winkel.

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google