eFarmz
Onze maaltijdboxen
Worst met venkel-witte wijn Saucisses
Deel

Worst met venkel-witte wijn

Worst met venkel-witte wijn Saucisses
Deel

Ontdek de worsten van White Seed: de Italiaanse keuken werkt meer dan welke andere keuken met eenvoudige en karaktervolle kwaliteitsproducten en is daardoor een van de beste ter wereld. Een product, een gerecht? Een worst, een venkelzaadje. Dat is alles!

Maximale houdbaarheid: 5 tot 9 dagen

Tussen 4° en 7° bewaren

Meer weten

Ingrediënten: varkensvlees (96%), witte wijn, zout, venkel, braadworstspecerijen

Allergenen: sulfieten

Saucisses

Toen Simon startte met Saucisses wilde hij slagerijproducten en charcuterie van hoge kwaliteit maken. Tegelijkertijd koesterde hij de wens om ze toegankelijk te houden, door er een ‘topmerk voor iedereen’ van te maken. De producten van Saucisses worden gemaakt in alle transparantie, met aandacht voor alle aspecten eigen aan de tijd waarin we leven.

Simon Bomans, voormalig bedrijfsjurist en een groot voorstander van verantwoord consumeren, heeft bergen verzet om te bewerkstelligen wat hij beschouwd als een revolutie op lokaal niveau. Saucisses is dan ook trots op zijn sterke sociale boodschap: het bedrijf werkt uitsluitend met vlees uit de Belgische landbouw en met personeel met een handicap. Het bedrijf zorgt ervoor dat ze aan de slag kunnen in een warme, aangepaste en absoluut menselijke werkomgeving.

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google