eFarmz
Onze maaltijdboxen
Griekse pasta met tomaat en gerookte paprika Supersec bio
Bio
Deel

Griekse pasta met tomaat en gerookte paprika

Griekse pasta met tomaat en gerookte paprika Supersec bio
Bio
Deel

Met deze mix bereid je in recordtijd Griekse pasta voor 2 tot 3 personen! Een beetje kokend water aan de mix toevoegen en je krijgt een heerlijk gerecht!

Voor 2 tot 3 personen.

Vervaldatum: 10 maanden

Bewaren: droog

Meer weten

Ingrediënten*: 83% risoni (hardtarwegriesmeel*, water, zout), geschaafde uien*, 8% tomatenschijfjes*, bouillon instant (zeezout, maltodextrine*, gistextracten*, prei*, peterselie*, selderij*, trigonella fenegriek*, lavas*, wortelen*,soja*, pastinaken*, kurkuma*, uien*), rietsuiker*, fijn zout, 1,6% tomaat (poeder)*, 0,5% gerookte paprika*, rode biet (poeder)*, kurkuma (poeder)*, venkel (zaden) *

*van biologische landbouw

Allergenen: selderij, soja, tarwe kunnen sporen bevatten van sesam, eieren en noten.

Supersec

Het verse product, maar dan zonder het water. 

De belangrijkste drijfveer van de Supersec-dynamiek is het volgende postulaat: het gedroogde product (zoals de paddenstoel) is geen lapmiddel voor het verse exemplaar, maar veeleer een betere versie van dat product. Het is niet minder, maar meer. Je hebt 12 tot 20 kg verse paddenstoelen nodig om 1 kg gedroogde paddenstoelen te maken (het goede gemiddelde ligt tussen 15 en 18 kg). De energiekosten voor het vervoer ervan worden daardoor aanzienlijk verminderd. Wanneer ze onder de juiste omstandigheden en binnen enkele uren na de oogst worden gedroogd, behouden ze hun aromatisch potentieel en hun voedingsstoffen en worden ze tijdens het vervoer niet beschadigd.

Paddenstoelen bevatten tussen 80 en 95% water, wat zowel hun smaak als hun nutritioneel potentieel verzwakt. Door dit water te onttrekken, worden de smaak en de voedingswaarden sterk geconcentreerd.

Overtuigd? Probeer dan de gedroogde (zwarte kers) en crunchy fruit- en groentesoorten (aardbei, kweepeer, pompoen, rode vruchten) voor kinderen klein en groot. 

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google