Lokaal & biologisch
Gemakkelijke betaling
Korte keten
Vers glutenvrij pizzadeeg
BE

Vers glutenvrij pizzadeeg

So Bake it
Bio
Glutenvrij
€ 4,95
300gr

Maak zelfgemaakte glutenvrije pizza's met dit verse deeg dat bakkerij So Bake It al voor jou maakte.

Met één pot kun je een grote pizza maken. Rol het deeg uit op met bloem bestoven bakpapier om te voorkomen dat het blijft plakken. Bak 15-20 minuten op 220°C. Laat de pizza 5 minuten rusten wanneer je hem uit de oven haalt vóór je jouw ingrediënten naar keuze toevoegt!

Je kunt hem ook invriezen of er een foccacia van maken.

Te gebruiken tot: binnen de 3 dagen te verbruiken

Koel

bewaren

Détails

Ingrediënten*: Water, maiszetmeel*, witte rijstmeel*, olijfolie*, psyllium*, zeezout, volkorenrijstmeel*, kikkererwtenmeel*, guargom*, verse gist

*afkomstig uit de biologische landbouw

Allergenen: /

Dit vind je misschien ook leuk

So Bake it

Soheila Sadraee voltooide een artistieke schildersopleiding en werkte de eerste jaren van haar carrière in de kunstsector. Nadat ze moeder werd, heeft ze besloten om van haar passie haar beroep te maken: lekker koken, waarbij ze haar verbeelding ten dienste stelt van een perfecte harmonie tussen smaken. Soheila groeide op tussen de stapels oosterse..

a4_sobakeit.jpg

So Bake it biedt ook