eFarmz
Onze maaltijdboxen
Verse groentepap broccoli, erwtjes en kikkererwt Ready To Grow bio
Bio
Deel

Verse groentepap broccoli, erwtjes en kikkererwt

Verse groentepap broccoli, erwtjes en kikkererwt Ready To Grow bio
Bio
Deel

Verse fruitpap met gladde textuur, voor baby’s vanaf 6 maanden.

Maximale houdbaarheid: 1 tot 2 weken naargelang de leveringsmogelijkheden van onze producent

In de koelkast bewaren, kan worden ingevroren.

Meer weten

Ingrediënten*: Groenten* 42% (broccoli* 13%, erwtjes* 13%, courgette* 10%, ui* 6%), aardappel* 20%, water, kikkererwten* 8%, olijfolie* 3%

*afkomstig uit de biologische landbouw

In dit groentepapje komt het beste van vezels en ijzer samen, wat je kind helpt om sterk en veerkrachtig te worden. Broccoli is rijk aan vitamine C en vezels en ondersteunt de spijsvertering van je baby, terwijl de erwtjes nog meer ijzer aanleveren. Dit product is rijk aan hoogwaardige plantaardige eiwitten en helpt je baby al zachtheid zijn metabolisme op te bouwen. Plantaardige eiwitten zorgen er ook voor dat voedingsstoffen beter worden opgenomen.

Verder voegen we altijd 30% aardappelen toe aan onze groente- en fruitpapjes om de dagelijkse voedingsbehoeften, zoals aanbevolen door Kind en Gezin, te garanderen. Een lepeltje olijfolie zorgt voor een heerlijk natuurlijke smaak en is essentieel voor het goed functioneren van het lichaam van de baby. Roze pigmentatie van urine komt vaak voor na het eten van bieten.

Ready To Grow

Ready to Grow is in de eerste plaats het verhaal van twee jonge mama’s, Caroline en Estelle, die hun baby's het allerbeste wilden geven.

Maar omdat ze altijd actief bezig waren en vaak in tijdnood zaten, was het soms moeilijk om te zorgen voor verse en kwaliteitsvolle maaltijden voor hun kinderen. Omdat ze beseften dat ze niet de enigen waren met dit probleem, beslisten ze om verse, biologische papjes van seizoensfruit en -groenten te gaan maken voor baby's van 6 tot 24 maanden.

Met de hulp van kinderartsen en voedingsdeskundigen ontwikkelen ze lekkere recepten die het best beantwoorden aan de behoeften van baby's. Ze gingen op zoek naar lokale seizoensproducten en opteerden voor een zachte bereidingsmethode met stoom waardoor de vitaminen en mineralen bewaard blijven.

Caroline en Estelle zetten zich in voor uitzonderlijke producten voor baby’s, wat ouders heel wat kostbare tijd bespaart in hun drukke leven.

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google