Puur, melk, als repen of om te smeren ... Wat ook de vorm, kleur of textuur is, chocolade is bovenal een moment van pure verwennerij. Deze passie voor chocolade lag ook aan de basis van het Nao-avontuur. Nao, opgericht in 2015, is ontstaan met een bijzonder doel: het maken van Belgische chocolade voor elke dag, met zo weinig mogelijk verpakking en gecertificeerd biologisch.
Nao koos ervoor om samen te werken met een Belgische chocolademaker die al bijna 20 jaar gespecialiseerd is op dit gebied. Samen ontwikkelden ze een assortiment eenvoudige chocolade met authentieke smaken, artisanaal gemaakt in hun Belgische ateliers. Hun product is eenvoudig, maar met een superieure smaak dankzij een zorgvuldige selectie van grondstoffen en ingrediënten.
Nao levert inspanningen voor chocolade met respect voor elke schakel, van producent tot consument. Het bedrijf wil een bijdrage leveren voor het behoud van ons milieu door de hoeveelheid verpakkingsmateriaal zoveel mogelijk te beperken.