eFarmz
Onze maaltijdboxen
Zeep voor gezicht en lichaam met lavendel en teatree Betree
Deel

Zeep voor gezicht en lichaam met lavendel en teatree

Zeep voor gezicht en lichaam met lavendel en teatree Betree
Deel

Deze zeep met lavandel- en tea treeparfum is geschikt voor alle huidtypes. De groene klei en olijfolie in dit product combineren hun ontgiftende kracht voor gezicht en lichaam. Deze zeep hydrateert niet alleen, maar verwijdert ook fantastisch alle onzuiverheden van de vette huid en blijft mild voor de gevoelige huid, dankzij een cocktail van voedende oliën en boters.

De zeep is koud verzeept. Dit is belangrijk om te weten omdat in tegenstelling tot warme verzeping, alle weldaden van de ingrediënten bewaard blijven voor een gezonde stralende huid!

Op kamertemperatuur, droog en donker bewaren.

Maximale houdbaarheid: 12 maanden.

Meer weten

INCI-lijst: Olea europa fruit oil, Butyrospermum parkii butter, Aqua, Cocos nucifera oil, Sodium hydroxide, Illite, Kaolin, Montmorillonite, Lavandula angustifolia oil, Lavandula hybrida grosso herb oil, Melaleuca.

Betree

Betree is een Belgisch merk van ecologisch verantwoorde cosmeticaproducten en werd opgericht door twee jonge Waalse studentes. De shampoos kennen allemaal dezelfde basis waaraan men dan verschillende biologische plantenpoeders toevoegt in functie van de voordelen die ze bieden.

Betree is opgericht in 2020 en kwam in Lasne in Waals-Brabant uit de startblokken in de garage van een van de oprichtsters.

Victoria en Charlotte zijn zich bewust van de huidige kloof tussen nul afval en de dagelijkse hygiënische producten en schoonheidsproducten, én van de aversie van veel mensen ten aanzien van deze ecologische cosmetische combinatie. Zij vonden het dan ook belangrijk om een product te ontwikkelen dat de twee kon samenbrengen en de heftigste tegenstanders over de streep trekken.

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google