eFarmz
Onze maaltijdboxen
Chips met zwarte peper Rebel bio
Bio
Deel

Chips met zwarte peper

Chips met zwarte peper Rebel bio
Bio
Deel

Artisanale kettle cooked chips gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, krokant en smaakvol volgens een traditioneel recept. Ze worden gemaakt van ongeschilde aardappelen en gebakken in zonnebloemolie.

De chips worden verpakt zonder gemetalliseerde folie om de verpakking makkelijker te recycleren.

Maximale houdbaarheid: 6 maanden

Droog en donker

bewaren

Meer weten

Ingrediënten*: aardappelen*, zonnebloemolie*, aardappelzetmeel*, zwarte peper*, zout, ui*, look*, gistextract*, koriander*, specerijen*, aromatische planten*, essentiële zwarte peperolie*, natuurlijke citrusaroma's*.

*afkomstig uit de biologische landbouw

Allergenen: /

Rebel

De boeren van de coöperatie Société du Terroir de Geer (STG) maken 100% Belgische biochips die worden gebakken in een ketel met uitsluitend biologische ingrediënten. Ze benadrukken sterk hun Belgische kant, tot op de verpakking toe, waar je zowel de mossel, de Waalse haan, de Vlaamse Leeuw als de Brusselse iris terugvindt.

Rebel, dat zijn chips die sinds 2021 in Geer, in de omgeving van Luik, worden gemaakt.

Deze coöperatie legde zich oorspronkelijk toe op de aardappelteelt, en dat al 22 jaar lang. Het grootste deel van hun oogst is bestemd voor de productie van diepvriesfrieten. Om te diversifiëren, besloot STG een eigen merk van lokale chips te lanceren. Daarbij is voor de coöperatie niet alleen de smaak en de oorsprong van het product belangrijk, ook het ecologische speelt een grote rol. Om van aardappelen chips te maken, gebruiken ze een speciale metaalfolie die je veel gemakkelijker kunt recycleren. Bovendien wordt al het productieafval afgeleverd bij een biogasinstallatie in Haut Geer die het omzet in elektriciteit.

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google