
Extra vierge olijfolie

Biologische extra vierge olijfolie van de koude persing, versnijding van verschillende variëteiten met hoofdzakelijk manzanilla cacereña, arroniz en cornicabra. Dankzij de cornicabra en arroniz is dit een erg stabiele olie. Gebruik hem dus gerust om op hoge temperaturen te koken en bakken. Ook koud gaat hij mooi samen met allerhande gerechten: pasta, salades, sauzen en zelfs desserts.
Te gebruiken tot: 2 jaar
Droog bewaren
Beschikbaarheid
Meer weten
Ingrediënten*: olijven*
*afkomstig uit de biologische landbouw
Variëteit: versnijding (bio).
Type fruitigheid: tussen groen en rijp
Intensiteit van de fruitigheid: medium.
Smaakaccenten: tomaat, chilipepers, kruiden en enkele toetsen van noten en amandelen
Aanbevolen combinaties: pasta, groenten, brood, plancha, gebruiken op hoge temperatuur.
La Grama
Pilar is Spaanse en woont al enkele jaren in België. Vanuit haar passie voor olijfolie en als fijnproever met familiebanden met olijventelers lag de opstart van La Grama voor de hand. Na specialisatiecursussen aan de universiteiten van La Rioja en Sevilla, startte ze dit project om deze ‘verborgen schatten’ van Spanje bekend te maken bij het grote publiek. La Grama is ontstaan uit Pilars passie voor olijfolie en haar Spaanse roots.
Proef snel haar extra vierge biologische olijfolie.
Je hebt nog geen producten in je mandje
Log in op je account
Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.
Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google