eFarmz
Onze maaltijdboxen
Kombucha passievruchten Bekombucha bio
Bio {{ '0.5' | currency({symbolPosition: 'back'}) }}
Deel

Kombucha passievruchten

Kombucha passievruchten Bekombucha bio
Bio {{ '0.5' | currency({symbolPosition: 'back'}) }}
Deel

BeKombucha is een gezond, smaakvol drankje op basis van gefermenteerde thee en van nature rijk aan probiotica en vitamines. Een subtiele smaak van groene thee, fruitig, niet erg zoet, fijn sprankelend, met een gefermenteerd en zuur trekje dat de drank een originele toets geeft.

Deze kombucha is ongefilterd en niet gepasteuriseerd om de voedingsstoffen te behouden. Het is normaal om wat bezinksel in de drank te vinden, dit staat borg voor de vitaliteit en de kwaliteit van het product.

Maximale houdbaarheid: 3 dagen na opening

In de koelkast

bewaren, zelfs als de fles nog niet geopend is.

Meer weten

Ingrediënten*: gefilterd water, bietensuiker* (verwerkt tijdens fermentatie), thee*, ijzerkruid*, brandnetel*, melisse*, passievruchtensap* (3%), ferment voor kombucha*.

*Producten afkomstig uit de biologische landbouw.

Bekombucha

“BeKombucha, een gezond en smaakvol drankje op basis van gefermenteerde thee, en van nature rijk aan probiotica en vitamines. De subtiele smaak van groene thee, de fruitige toetsen, het lage suikergehalte, de fijne bubbeltjes en de gefermenteerde, zurige accenten leveren een origineel product op. Biologische, met zorg geselecteerde ingrediënten: groene thee (rijk aan antioxidanten), verbena en citroenmelisse (goed voor de vertering en kalmerend), bietsuiker (lokaal), kombuchaferment. Niet gepasteuriseerd om de goede eigenschappen van de fermentatie te behouden. Zonder bewaarmiddelen."
Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google