eFarmz
Onze maaltijdboxen
Natuurlijke energiedrank - citroen gember buddy bio
Bio
Deel

Natuurlijke energiedrank - citroen gember

Natuurlijke energiedrank - citroen gember buddy bio
Bio
Deel

buddy is een natuurlijke biodrank op basis van 5 plantenextracten die door klinische studies erkend zijn om hun goede eigenschappen. Ieder plantenextract is zo gedoseerd dat het een optimale invloed uitoefent op het organisme.

De 1195 mg aan natuurlijke actieve stoffen zijn afkomstig uit de perfecte combinatie van de 5 superingrediënten. buddy is de ideale oplossing om je geheugen, concentratie en energie een boost te geven en versterkt zelfs het immuunsysteem.

Ideaal voor tijdens de blok of telewerk!

Maximale houdbaarheid: 1 jaar

Op kamertemperatuur bewaren, maar koel drinken

Meer weten

Ingrediënten: guarana*, ginkgo biloba*, ginseng*, acerola*, gember*, natuurlijk citroenaroma*, natuurlijk gemberaroma*, rietsuiker, water

Allergenen: /

buddy

buddy is het verhaal van drie gepassioneerde Belgische broers die wanhopig op zoek waren naar een gezond alternatief voor de bestaande energiedrankjes. Ze vonden er geen en besloten de koe bij de horens te vatten en hun eigen drankje te ontwerpen.

Hun bedoeling was om het gezondste drankje op de markt te ontwerpen door alleen natuurlijke en biologisch gecertificeerde ingrediënten te gebruiken.

Sinds hun kindertijd zijn ze ondergedompeld in de wereld van het biologische en ze kennen de goede eigenschappen van heel veel planten, en op die manier waren ze inderdaad ervan overtuigd dat een gezond en natuurlijk alternatief mogelijk was! Om dit te realiseren hebben ze een beroep gedaan op gezondsheidsexperten, en na vele maanden van onderzoek en nauwe samenwerking met Legisana, een bedrijf dat is gespecialiseerd in voedingssupplementen, kwam de buddy focus ter wereld.

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google