
Chai & hibiscuskefir

Geef je dag een boost met deze kruidige creatie recht uit India. De warme noten van kaneel en kruidnagel tegen een bloemige achtergrond van hibiscus voeren je mee op een reis door de bruisende straten van New Delhi. Namaste!
Je darmflora is dol op probiotica, maar heeft wel wat tijd nodig om eraan te wennen: begin met 2 glazen per dag en luister daarna naar je lichaam.
Maximale houdbaarheid: 3 maanden
Koel bewaren
Beschikbaarheid
Meer weten
Ingrediënten*: gefilterd water, levende kefircultuur rietsuiker*, zwarte Assamthee*, Madn77 Chai kruidenmengsel*, citroensap*, vijgensiroop*
*afkomstig uit de biologische landbouw
Allergenen: /
Kult
Kult is ontstaan uit een frustratie bij Mathilde: voor haar gaat er niets boven een drankje met vrienden, maar al te vaak was het kiezen tussen een lekker drankje of een kater ‘s anderendaags. En dat wilde ze anders ... Daarom ontwikkelde ze Kult, een sprankelend, alcoholvrij aperitief dat niet alleen heel erg lekker is, maar ook goed voor lijf en leden voor wie het drinkt. Vruchtenkefir bevat een verscheidenheid aan nuttige bacteriën, waardoor het een ideaal probioticum is dat onze immuniteit versterkt en bijdraagt tot een goede spijsvertering. Bovendien wordt volgens de huidige kennis van de wetenschap aangenomen dat onze darmen ons tweede brein zijn. Een reden te meer om onze flora verstandig te voeden.
Als bio-ingenieur had Mathilde altijd bewondering voor wat miljoenen kleine wezens kunnen bereiken door hun krachten te bundelen. In de keuken experimenteerde ze graag met culturen door allerlei gefermenteerde producten te bereiden. Ze heeft dan ook niet geaarzeld toen haar moeder haar kefirkorrels bezorgde!
Je hebt nog geen producten in je mandje
Log in op je account
Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.
Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google