eFarmz
Onze maaltijdboxen
L'Adorée, blond bier, gekruid met gember La Brasserie du Renard bio
Bio
Deel

L'Adorée, blond bier, gekruid met gember

L'Adorée, blond bier, gekruid met gember La Brasserie du Renard bio
Bio
Deel

Goudblond bier, rauw gehopt en met gember gekruid. 

Alcoholgehalte: 7% vol.

Meer weten

Ingrediënten: Bio-gerstemout, Belgische biologische hop van East Kent Golding en hop van Saaz, biogember, gist

Bewaaradvies: tot een jaar na de brouwdatum houdbaar in de kelder (tussen 10 en 14 °C), liefst rechtop. Serveren tussen 6 en 8 °C (haal 5 min. op voorhand uit de koelkast) zodat de aroma’s lichtjes kunnen opkomen. Op de bodem bevindt zich gist die nodig is voor de fermentatie op fles. Voorzichtig uitschenken.

Zicht: helder goudblond bier. Eerder fijne pareling. Stabiele schuimkraag.

Neus: mengeling van aroma’s van citrusvruchten, Saaz-hopbloemen en gember

Mond: bittere aanzet dankzij de hop, gevolgd door de citroen- en pepertoetsen van gember. De alcohol is licht merkbaar in het midden van de mond. Volmondige bitterheid die lang aanhoudt. Zachte maar droge afdronk.

Food- en bierpairing : dankzij de aanwezigheid van gember gaat l'Adorée vooral goed samen met pikante Aziatische gerechten (curry, gember ...). Een kaas met brandnetel laat ook de andere smaken van l'Adorée mooi tot zijn recht komen.

In de keuken: Je kunt l’Adorée ook gebruiken in je culinaire experimenten. Het bier past zowel bij gevogelte als vis, als je tenminste binnen de citrustonen blijft, die mooi samengaan met gember. En ook honing past perfect in een gerecht met l’Adorée.

La Brasserie du Renard

De Brasserie du Renard brouwt ambachtelijke en gecertificeerd biologische bieren volgens eigen recept. De brouwerij gebruikt hiervoor grondstoffen – mout, hop en fruit – die lokaal worden geteeld en rechtstreeks bij de producenten worden aangekocht ... Alle bieren zijn ongefilterd, niet gepasteuriseerd, hergist op fles (drievoudige gisting) en worden bewaard gedurende de tijd die nodig is om hun aroma's ten volle te laten ontwikkelen. 

De Brasserie du Renard is een sociaal bedrijf dat middelen inzet voor het ondersteunen en ontwikkelen van lokale activiteiten die een sociale en ecologische meerwaarde bieden: ontwikkeling van korte ketens voor de verkoop, deelname aan een lokale munt, samenwerking met coöperatieve kruidenierswinkels en groepen, betrokkenheid bij de sociale en solidaire werkplaats GeT'iT ... 

De site

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google