eFarmz
Onze maaltijdboxen
Koffiepads Chorti, fairtrade, 100% arabica Café Chorti bio
Bio
Deel

Koffiepads Chorti, fairtrade, 100% arabica

Koffiepads Chorti, fairtrade, 100% arabica Café Chorti bio
Bio
Deel

100% arabica koffie uit Guatemala, in België gebrand door een klein familiebedrijf.

Maximale houdbaarheid: een jaar

Droog bewaren

Meer weten

Ingrediënten: 100% arabica

Café Chorti

Dimitri woonde met zijn familie gedurende 20 jaar in Guatemala. Acht jaar geleden keerde hij terug en is hij gestart met de import van koffie uit Guatemala naar België; het koffiebranden gebeurde in Dinant door een klein familiebedrijf. 

Wat houdt het Chorti-project in? Een solidaire en multinationale burgercoöperatie.

Café Chorti is een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met sociaal oogmerk, en naar Belgische vorm; ze verenigt producenten, verwerkingsbedrijven, distributiebedrijven en consumenten. Zo komt het dat Belgen en Guatemalteken bij elkaar zitten op een Algemene Vergadering. Transparantie en participatie van iedereen zijn gewaarborgd. Dit principe is zowel eenvoudig als vernieuwend, en een echte vooruitgang op het vlak van fairtradehandel, want alle actoren in de keten hebben toegang tot alle informatie en kunnen mee beslissen.

Een economische activiteit die mens- en milieuvriendelijk is. Belgen en Guatemalteken, professionals en koffieminnende burgers leiden  samen een onafhankelijk bedrijf dat rendabel moet zijn. Geld is een hulpmiddel en geen doel op zich.

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google