eFarmz
Onze maaltijdboxen
Blond Abdijdier van Brogne Abdij van Brogne bio
Bio
Deel

Blond Abdijdier van Brogne

Blond Abdijdier van Brogne Abdij van Brogne bio
Bio
Deel

La Brogne Blonde Bio (6.5 °) is een ongefilterd natuurlijk bier, smakelijk en evenwichtig. Het combineert subtiel moutige tonen en bitterheid.

Authentiek abdijbier, Brogne Blonde biedt fruitige aroma's die typisch zijn voor bieren van hoge gisting die specifiek zijn voor de Belgische brouwkennis.

In 2013 won La Blonde de l'Abbaye de Brogne de gouden medaille op het World Beer Festival in Montreal.

Meer weten

Ingrediënten: water, gerstemout, suiker, hop, gist.

Abdij van Brogne

De ambachtelijke brouwerij in de Salle des Pèlerins, in het hart van de Abbaye de Brogne in Saint-Gérard wordt gerund door de SRL Brogne. Brogne is een bier van hoge gisting, gebrouwen met verschillende soorten biologische mout en. Ongefilterd, ongepasteuriseerd en hergist bier op fles. De toevoeging van biologische rietsuiker voor het bottelen leidt tot een tweede gisting die op natuurlijke wijze koolstofdioxide produceert. De biologische productiemethode garandeert kwaliteit en veiligheid en respecteert het milieu en de producenten. We hebben gekozen voor biologische productie om de consument een gezond en kwalitatief product te bieden. Zo dragen wij bij aan het verbeteren van de gezondheid en levenskwaliteit van onze medeburgers.
Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google