Lokaal & biologisch
Gemakkelijke betaling
Korte keten

Het verhaal van Le Pain des Fleurs begon in 2000 in Haute-Loire (Frankrijk). Boekweitzaden werden vermalen met een steenmolen om het meel eruit te halen om het in de toast te verwerken en het zijn knapperigheid te geven. In 2005 kreeg boekweittoast een extra boost dankzij Afdiag (Association Française des Intolérants au Gluten), die de glutenvrije garantie voor het product gaf. Het merk kreeg toen zijn huidige naam "Le Pain des Fleurs".

Sindsdien is het assortiment voortdurend uitgebreid met nieuwe smaken (uien, kastanjes, vijgen, quinoa), inclusief opties op basis van peulvruchten (groene linzen, kikkererwten), die rijker zijn aan eiwitten en ijzer. Aan de basis van het succes ligt een een eenvoudig recept: zoveel mogelijk granen gebruiken en zo min mogelijk ingrediënten toevoegen om het knapperige potentieel ervan te verbeteren.

Zelfs na 20 jaar en heel wat groei, blijven ze trouw aan hun oorspronkelijke missie: het beste uit de natuur halen en de basis bieden voor een gezonder dieet. Gegarandeerd vrij van gluten, noten, zuivelproducten, aroma's, eieren en gist, de sandwiches van Le Pain des Fleurs hebben het potentieel om iedereen te plezieren.

Le Pain des Fleurs propose