Lokaal & biologisch
Gemakkelijke betaling
Korte keten
Stokbrood met gist, glutenvrij
BE

Stokbrood met gist, glutenvrij

So Bake it
Bio
Glutenvrij
€ 1,65
100gr

Glutenvrij stokbrood met gist en boekweit-, rijst-, quinoa- en kastanjemeel.

Maximale houdbaarheid: 2 dagen

Droog

bewaren

Détails

Ingrediënten*: Water, volkorenrijstmeel*, boekweitmeel*, tapiocazetmeel*, geel gierstmeel*, aardappelzetmeel*, quinoameel*, kastanjemeel*, psyllium*, guargom*, verse gist, zeezout, love

*afkomstig uit de biologische landbouw

Allergenen: /

Dit vind je misschien ook leuk

So Bake it

Soheila Sadraee voltooide een artistieke schildersopleiding en werkte de eerste jaren van haar carrière in de kunstsector. Nadat ze moeder werd, heeft ze besloten om van haar passie haar beroep te maken: lekker koken, waarbij ze haar verbeelding ten dienste stelt van een perfecte harmonie tussen smaken. Soheila groeide op tussen de stapels oosterse..

a4_sobakeit.jpg

So Bake it biedt ook