eFarmz
Onze maaltijdboxen
Meergranen-speltbrood met zuurdesem, niet gesneden BONPAIN bio
Bio
Deel

Meergranen-speltbrood met zuurdesem, niet gesneden

Meergranen-speltbrood met zuurdesem, niet gesneden BONPAIN bio
Bio
Deel

Dit meergranenbrood is simpelweg hemels: het lichtgekleurde broodkruim is net vast genoeg, de topping bestaat uit verschillende geroosterde granen en de korst kan niet knapperiger.

Besmeer met wat boter en/of beleg met kaas, charcuterie, groentepasta ... Een fantastisch bijgerecht bij vlees- en veggie gerechten.

Maximale houdbaarheid: enkele dagen

Droog bewaren

Meer weten

Ingrediënten*: Halfvolkoren-speltbloem*, water, zuurdesem van spelt*, granenmengeling* (bruin lijnzaad*, maanzaad*, SESAM*, zonnebloempitten*, pompoenpitten*), Tavira-zout

*afkomstig uit de biologische landbouw

Allergenen: gluten, sesam. Kan sporen bevatten van eieren, soja, melk, noten.

BONPAIN

BONPAIN is een biologische, artisanale bakkerij met een tiental personeelsleden. BONPAIN staat voor een lang gistingsproces, speciaal ontworpen molenstenen en vers gemalen meel.

Drijvende kracht achter BONPAIN is Joao, zoon van de oprichter, die in 1986 de familiebakkerij uit Haren heeft overgenomen.

De bakkers van BONPAIN zijn perfectionist in hart en nieren en maken hun brood met de hand. Ze gebruiken hiervoor zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, niets wordt aan het toeval overgelaten. De tarwe en spelt worden plaatselijk geteeld door landbouwers die vastbesloten zijn kwaliteit te produceren met respect voor de bodem. Ook hun zuurdesem is een lokaal product. Onlangs heeft Agribio zich bij hun avontuur aangesloten. Agribio levert nu zijn granen en meel aan de bakkers van BONPAIN zodat ze die kunnen verwerken tot traditionele kwaliteitsbroden.

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google