eFarmz
Onze maaltijdboxen
Ghee boter, Nutribel Nutribel bio
Bio
Glutenvrij. Garandeert niet de totale afwezigheid van dit allergeen.
Deel

Ghee boter, Nutribel

Ghee boter, Nutribel Nutribel bio
Bio
Glutenvrij. Garandeert niet de totale afwezigheid van dit allergeen.
Deel

Ghee is een zuivere vorm van geklaarde boter met een heerlijke smaak en een verbrandingstemperatuur tot 250° C. Ze is zeer aanwezig in de Indiase keuken en wordt ook wel "het goud van Ayureda" genoemd.

Ghee is beter verteerbaar dan boter en is rijk aan vitamine A en E.

Hoofdzakelijk gebruikt als vervanging van boter voor uw gerechten en gebak, maar u kunt het ook toevoegen aan uw havermout, pannenkoeken of appels voor een extra toets.

Ten minste houdbaar tot: enkele maanden

Bewaring: bij kamertemperatuur

Meer weten

Ingrediënten: Botervet*

* van biologische landbouw

Allergenen: lactose

Nutribel

Nutribel is een Belgisch familiebedrijf dat als missie heeft om biologische en zo lokaal mogelijke producten aan te bieden en tegelijkertijd een eerlijke vergoeding voor de landbouwers te garanderen.

Nutribel maakt deel uit van Marma, een bedrijf dat meer dan 25 jaar geleden werd opgericht. Marcel Portauwe startte destijds met een bescheiden assortiment ecologische en biologische producten. In de loop der jaren zijn het assortiment en het bedrijf uitgegroeid tot een referentie in de sector voor de verkoop van biologische producten.

Daarnaast wil Nutribel bereikbaar zijn voor iedereen, of het nu gaat om prijs of producten. Veganisten, vegetariërs, gluten- of lactose-intoleranten vinden hier wat ze zoeken.

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google