eFarmz
Onze maaltijdboxen
Folie Bergère met Provençaalse kruiden Le Gros Chêne bio
Bio
Deel

Folie Bergère met Provençaalse kruiden

Folie Bergère met Provençaalse kruiden Le Gros Chêne bio
Bio
Deel

Pure schapenkaas van rauwe melk, met de hand gevormd en licht gerijpt, omhuld met Provençaalse kruiden. Vetgehalte van 50%.

Te gebruiken tot: 3 weken

Koel bewaren

Meer weten

Ingrediënten*: Rauwe schapenmelk*, Provençaalse kruiden*, (tijm, bonenkruid, oregano, marjolein, rozemarijn), zout, melkzuurbacteriën, stremsel

*afkomstig uit de biologische landbouw

Allergenen: melk en producten op basis van melk.

Le Gros Chêne

LE GROS CHENE is een kaasmakerij die een dertigtal verschillende kazen maakt op basis van rauwe biologische schapen- en koeienmelk en rauwe (al dan niet biologische) geitenmelk. Harde, zachte, geperste kazen, wit- en blauwschimmelkazen, en verse kazen: met dit artisanale aanbod is er voor elk wat wils. Die knowhow weerspiegelt het streven naar kwaliteit en de waarden van het bedrijf.

Het avontuur van Le Gros Chêne begon in 1989 in Méan midden in de Condroz, op initiatief van een groot kaasliefhebber.

De enthousiaste Daniel Cloots, die meester-kaasmaker is geworden, zijn vrouw Michèle en een tiental medewerkers scheppen er plezier in om rauwe melk op ambachtelijke wijze te bewerken tot kazen. Een aantal van hun kazen, zoals de Chevrin of de Calendroz, hebben op verschillende wedstrijden gouden medailles gewonnen, een mooie beloning voor de hoge eisen die ze zichzelf opleggen.

De site

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google