eFarmz
Onze maaltijdboxen
Cacaopoeder Nutribel bio
Bio
Deel

Cacaopoeder

Cacaopoeder Nutribel bio
Bio
Deel

Biologisch cacaopoeder in een verpakking die de smaak goed bewaart! Perfect voor een heerlijke warme chocolademelk of om je huisgemaakt tiramisu mee af te werken.

Hoewel weinig chocolade echt kan vervangen, is cacao een goed alternatief voor in taarten en voor bij ontbijtgranen. Het hoge magnesiumgehalte geeft het stimulerende eigenschappen.

Te gebruiken tot: 1 jaar

Droog bewaren

Meer weten

Ingrediënten: Cacao 100%*.

*afkomstig uit de biologische landbouw

Allergenen: /

Nutribel

Nutribel is een Belgisch familiebedrijf dat als missie heeft om biologische en zo lokaal mogelijke producten aan te bieden en tegelijkertijd een eerlijke vergoeding voor de landbouwers te garanderen.

Nutribel maakt deel uit van Marma, een bedrijf dat meer dan 25 jaar geleden werd opgericht. Marcel Portauwe startte destijds met een bescheiden assortiment ecologische en biologische producten. In de loop der jaren zijn het assortiment en het bedrijf uitgegroeid tot een referentie in de sector voor de verkoop van biologische producten.

Daarnaast wil Nutribel bereikbaar zijn voor iedereen, of het nu gaat om prijs of producten. Veganisten, vegetariërs, gluten- of lactose-intoleranten vinden hier wat ze zoeken.

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google