eFarmz
Onze maaltijdboxen
Krokante superfood muesli Nutribel bio
Bio
Deel

Krokante superfood muesli

Krokante superfood muesli Nutribel bio
Bio
Deel

Deze muesli is buitengewoon voedzaam, knapperig en evenwichtig. Het is de perfecte manier om de dag te beginnen.

Goji-bessen, veenbessen en kokosschilfers voegen een lichte gastronomische noot toe aan de overvloed aan granen (tarwe, haver, gerst, rogge, maïs), maar zijn ook bronnen van antioxidanten en vitamines.

Te gebruiken tot: 2 maanden.

Droog bewaren.

Meer weten

Ingrediënten: Knapperige muesli*: 4 cornflakes* (TARWEvlokken*, HAVERvlokken*, GERSTvlokken*, ROGGEvlokken*), TARWEsiroop*, rietsuiker*, zonnebloemolie*, TARWEmeel*, TARWEzemelen*; Goji bessen*; zoete veenbessen*: veenbessen*, rietsuiker*, zonnebloemolie*; kokosschaafsel*

*afkomstig uit de biologische landbouw

Allergenen:Gluten. Kan sporen bevatten van pinda, melk, soja en noten.

Nutribel

Nutribel is een Belgisch familiebedrijf dat als missie heeft om biologische en zo lokaal mogelijke producten aan te bieden en tegelijkertijd een eerlijke vergoeding voor de landbouwers te garanderen.

Nutribel maakt deel uit van Marma, een bedrijf dat meer dan 25 jaar geleden werd opgericht. Marcel Portauwe startte destijds met een bescheiden assortiment ecologische en biologische producten. In de loop der jaren zijn het assortiment en het bedrijf uitgegroeid tot een referentie in de sector voor de verkoop van biologische producten.

Daarnaast wil Nutribel bereikbaar zijn voor iedereen, of het nu gaat om prijs of producten. Veganisten, vegetariërs, gluten- of lactose-intoleranten vinden hier wat ze zoeken.

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google