eFarmz
Onze maaltijdboxen
Pure chocolade 72%, fleur de sel Belvas bio
Bio
Deel

Pure chocolade 72%, fleur de sel

Pure chocolade 72%, fleur de sel Belvas bio
Bio
Deel

Een heerlijke donkere chocolade, rijk aan cacao, die niet te bitter is, omdat Belvas de fruitigste bonen uit de oerwouden van Peru en Santo Domingo gebruikt.

Door dit product te kopen, draag je bij aan een eerlijk inkomen voor de families van de Acopagro en Conacado coöperaties .

Chocolade die het verschil maakt, hapje per hapje!

Ten minste houdbaar tot: 1 jaar

Bewaren: droog

Meer weten

Ingrediënten: Cacaomassa*, Rietsuiker*, Cacaoboter*, Vanille*, Zout

* van biologische landbouw

Allergenen: Noten, Lactose, Soja

Belvas

Belvas is een fabrikant van bio-gecertificeerde en eerlijke Belgische chocolade. Hun uitdaging: bewijzen dat bioproducten afkomstig uit eerlijke handel even goed zijn van smaak als ze zijn voor de mens en de natuur.

Belvas is opgestart in 2005 en is gevestigd in Ghislenghien in een nieuw atelier opgericht in het kader van een milieuvriendelijke aanpak.

Chocoladefabrikant Belvas heeft slechts één motto: alleen natuurlijke producten, zowel voor de chocolade met 72% cacao als voor de boter, de bio-amandelen uit Murcia, de biohazelnoten uit Piemonte, de biopistachenootjes uit Sicilië, de biologische verse room (uiteraard lokaal!), de vanille en alle andere ingrediënten die bij het chocoladeproductieproces worden gebruikt. Geen bewaarmiddelen, geen kleurstoffen, geen smaakversterkers, geen aroma’s, geen GGO’s, geen gehydrogeneerde vetten; de chocolade bevat evenmin gluten.

Stichter Thierry Noesen wil zich inzetten om de situatie van de cacaoboeren te verbeteren. Deze ontvangen inderdaad slechts een te laag aandeel van de winst uit de productie en verkoop van chocolade. Belvas stelt alles in het werk om zeker te zijn dat de cacao en de andere grondstoffen die worden verwerkt in het bedrijf, afkomstig zijn van eerlijke handel.

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google