eFarmz
Onze maaltijdboxen
Pindakaas met pure chocolade BUDDY BUDDY bio
Bio
Deel

Pindakaas met pure chocolade

Pindakaas met pure chocolade BUDDY BUDDY bio
Bio
Deel

Om hun gloednieuwe en overheerlijke recept in perspectief te plaatsen: de versies voor het grote publiek bevatten meer suiker en palmolie dan hazelnoten (slechts 13% in het bekendste merk)... Omdat BUDDY BUDDY slechts 2 ingrediënten gebruikt - 70% biologische pinda's en 30% biologische Belgische pure chocolade - kost hun mix meer. Maar zij geloven in de eerste plaats in kwaliteit, en hopen dat ze niet alleen zijn!

Maximale houdbaarheid: 1 jaar na productie

Droog

bewaren

Meer weten

Ingrediënten*: 70% pinda’s uit Nicaragua*, 30% Belgische pure chocolade* (cacaomassa*, kokosbloesemsuiker*, cacaoboter*, roze Himalayazout, zonnebloemlecithine*, vanillestokje uit Madagaskar*).

*afkomstig uit de biologische landbouw

Allergenen: pinda's en mogelijk sporen van hazelnoten en amandelen.

BUDDY BUDDY

Julien en Matt vormen het team achter Buddy Buddy, nieuw nut butter-atelier en koffiebar vlak bij de kleine ring in Brussel ter hoogte van de Gulden-Vlieslaan.

Sportief én vegan als ze zijn, waren de twee jongemannen bezorgd om hun proteïneconsumptie aangezien ze geen vlees, vis of eieren eten. Ze aten steeds meer noten vanwege de interessante voedingswaarden ervan (rijk aan proteïnen, vezels, mineralen, vitaminen en arm aan koolhydraten), en gingen toen aan de slag om zelfgemaakte nut butters te produceren. In hun kleine atelier in Brussel bereiden ze die volledig met de hand, van het roosteren tot het inmaken; ze gebruiken uitsluitend ingrediënten van biologische oorsprong en van de hoogste kwaliteit.

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google