eFarmz
Onze maaltijdboxen
Melkchocolade met kokosmelk Supersec bio
Bio
Deel

Melkchocolade met kokosmelk

Melkchocolade met kokosmelk Supersec bio
Bio
Deel

Lekkere melkchocolade met kokosmelk.

Maximale houdbaarheid: 6 maanden

Droog

bewaren

Meer weten

Ingrediënten: Cacaomassa*, rietsuiker*, cacaoboter*, volle melkpoeder*, geraspte kokosnoot 10%, cacaomassa*, zout uit de Guérande 0,2%, vanille*. Cacao: ten minste 37%.

*afkomstig uit de biologische landbouw

Allergenen: Noten, eieren, soja, melk, gluten, sesam.

Supersec

Het verse product, maar dan zonder het water. 

De belangrijkste drijfveer van de Supersec-dynamiek is het volgende postulaat: het gedroogde product (zoals de paddenstoel) is geen lapmiddel voor het verse exemplaar, maar veeleer een betere versie van dat product. Het is niet minder, maar meer. Je hebt 12 tot 20 kg verse paddenstoelen nodig om 1 kg gedroogde paddenstoelen te maken (het goede gemiddelde ligt tussen 15 en 18 kg). De energiekosten voor het vervoer ervan worden daardoor aanzienlijk verminderd. Wanneer ze onder de juiste omstandigheden en binnen enkele uren na de oogst worden gedroogd, behouden ze hun aromatisch potentieel en hun voedingsstoffen en worden ze tijdens het vervoer niet beschadigd.

Paddenstoelen bevatten tussen 80 en 95% water, wat zowel hun smaak als hun nutritioneel potentieel verzwakt. Door dit water te onttrekken, worden de smaak en de voedingswaarden sterk geconcentreerd.

Overtuigd? Probeer dan de gedroogde (zwarte kers) en crunchy fruit- en groentesoorten (aardbei, kweepeer, pompoen, rode vruchten) voor kinderen klein en groot. 

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google