eFarmz
Onze maaltijdboxen
Puur rundergehakt witblauw Hof ten Dreve
Deel

Puur rundergehakt witblauw

Puur rundergehakt witblauw Hof ten Dreve
Deel

100% puur rundergehakt van witblauw van Keiem.

Ideaal om te bakken, niet om rauw te eten. 

Opgelet: Zeer korte houdbaarheid (2-3 dagen leveringsdag inbegrepen)

Meer weten

Het vlees dat je op eFarmz koopt, werd zorgvuldig bereid door de producent. Het wordt vacuüm verpakt en krijgt een etiket met de bereidingsdatum en de uiterste consumptiedatum.

Hof ten Dreve

Olivier is een jonge landbouwer-ondernemer die weet dat de rundveehouderij moet evolueren naar een kleinere vleesproductie, maar van betere kwaliteit. Daarom begon hij Salers-koeien te houden. Die grazen het gras van beschermde gebieden van Natuurpunt

Hij zocht bewust een sterk, lokaal ras dat het in die gebieden goed zou doen. De runderen eten alles wat ze op de graslanden vinden, waardoor die veel minder onderhoud vergen omdat maaien niet meer nodig is. Dit natuurlijke vlees is dus lekker en nuttig!

Hij houdt ook Belgisch witblauw met respect voor de dieren, zijn koeien grazen in de omgeving van de boerderij en worden gevoederd met producten die op de boerderij zijn geteeld: maïs, bieten, hooi, aardappelen. Dus enkel natuurlijk voer! Olivier houdt de kleinere koeien, met de typische zwart-witte vacht. Dit zijn prachtige koeien, op het veld en in het bord! 

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google