eFarmz
Onze maaltijdboxen
Klassieke gekookte ham Coprosain / Coprobio
Deel

Klassieke gekookte ham

Klassieke gekookte ham Coprosain / Coprobio
Deel

Neem een bio-varkensschouder, voeg daar een mengeling aan toe van kruiden, specerijen en mosterd ... en je krijgt een bijzonder smaakvol product.

Het vlees dat je op eFarmz koopt, werd zorgvuldig bereid door de producent. Het wordt vacuüm verpakt en krijgt een etiket met de bereidingsdatum en de uiterste consumptiedatum.

Te gebruiken tot: binnen 3 weken na ontvangst gebruiken.

In de koelkast bewaren

Meer weten

Ingrediënten: mager varkensvlees*, zeezout*, witte peper*, zwarte peper*, koriander*, kaneel*, kruidnagel*, tijm*, jeneverbes*, laurier*, mosterd*, kaliumnitraat*. 

*afkomstig uit de biologische landbouw

Allergenen: specerijen, aromaten en condimenten.

Onze producten respecteren de bio-wetgeving en bevinden zich ruim onder de grenswaarde van 80 mg natriumnitriet per kilo.

Coprosain / Coprobio

Coprosain is een coöperatie van Waalse producenten die werkt volgens de principes van de duurzame kleinschalige landbouw. Coprobio is de biologische afdeling binnen Coprosain; zij leeft dezelfde principes na, en voegt er nog de regels van de biologische landbouw aan toe.

De coöperatie Coprosain werd opgericht in 1985, is op dit moment gevestigd in Ath en beheert drie vaste verkooppunten in Ath, Bergen en Eigenbrakel.

Paul Vankeerberghen is algemeen directeur en afgevaardigd bestuurder van Coprosain. Aanvankelijk waren ze met 10 producent-coöperanten, nu zijn ze met 45 om de kostbare waarden van de coöperatie over te brengen: de dieren worden in vrijheid gekweekt op grasrijke terreinen en gevoed met veevoeders en granen van de boerderij (met uitzondering uiteraard van dierenmeel en GGO), de rassen worden geselecteerd op robuustheid en langzame groei, en in de eerste plaats is er oog voor het welzijn van de dieren en de natuur.

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google