Mini spinaziequiche met pijnboompitten en geitenkaas
Artisanale quiche van het huis met sipnazie, pijnpoompitten en geitenkaas De favoriet van het team! Deze quiche smelt op de tong en is lekker luchtig!
Maximale houdbaarheid: 3 dagen na levering
Bewaring: In de koelkast
Détails
Ingrediënten: Quichemaker (CREAM 20% (MELK), EGG , MELK (MELK) (LACTOSE )), zout (zout, jodium, antiklontermiddel E535), peper witte gemalen peper ), spinazie (spinazieblaadjes (sporen van CELERI )), Pâte Brisée (TARWEbloem (GLUTEN), suiker suiker, zoete boter (82% vet), EGG , amandelpoeder, zout (zout, jodium, antiklontermiddel E535)), pijnboompitten , geitenkaas (gepasteuriseerde geitenmelk zout, melk- en schimmelfermenten, microbieel stremsel. microbieel stremsel), broodkruimels (TARWEbloem, zout, gist).
Allergenen: Gluten, melk, selderij
Reacties
Geen commentaar
Geef als eerste je mening
Dit vind je misschien ook leuk
Atelier de Max
Maxime is kok van opleiding, maar heeft zich later omgeschoold tot banketbakker. Hij dweept met goede producten en kennis , en vervaardigt zijn hartige en zoete taarten sinds meerdere jaren zelf van A tot Z. Alles wordt met de hand gemaakt in zijn atelier in Itterbeek, vlak bij eFarmz! Smaak geniet zijn prioriteit .....