eFarmz
Onze maaltijdboxen
Veggie lasagne bolognese, van nature glutenvrij Les Filles bio
Bio
Deel

Veggie lasagne bolognese, van nature glutenvrij

Veggie lasagne bolognese, van nature glutenvrij Les Filles bio
Bio
Deel

Volgens Les Filles wordt een ‘goed product’ gekenmerkt door smaak en karakter. Maar het is eerst en vooral een product dat op artisanale wijze werd bewerkt door vakmensen met een passie. Je doet jezelf een plezier en je zorgt in één klap voor jezelf én voor de planeet.

Maximale houdbaarheid: 3 dagen

Koel bewaren: tussen 0 °C en 4 °C

Meer weten

Ingrediënten*: Gepelde tomatenblokjes*, uien*, volle melk* (LACTOSE), tomatenpuree*, wortelen*, (rijst, linzen, mais*)*, (rauwe koeMELK, dierlijk stremsel)* (LACTOSE), gepasteuriseerde boter* (LACTOSE), koolzaadolie*, knolselder* (SELDER), rode wijn* (SULFIETEN), rijstbloem (sporen van SOJA)*, olijfolie*, zout, suiker*, peper*, verse tijm*, rozemarijn*, verse oregano*, salie*, paprikapoeder*, muskaatnoot*, gerookt paprikapoeder*

*afkomstig uit de biologische landbouw.

Allergenen: Eieren, lactose, noten, selder, soja, sulfieten

Les Filles

Les Filles staat voor een gezonde, biologische (en zoveel mogelijk lokale!) keuken boordevol smaak die van nature glutenvrij is. Bij Les Filles kadert alles in een engagement voor een kwaliteitsvolle biologische keuken die mooie producten optimaal tot hun recht laat komen door de seizoenen te volgen. Vooral groenten, want meer dan de helft van de recepten zijn vegetarisch of veganistisch. Gerechten om thuis op te warmen, salades, soepen en gazpacho, patisserie en desserts worden met de grootste zorg bereid voor echte momenten van intens genieten tegen een achtergrond van respect voor de natuur, de producent en de klant.

Les Filles was oorspronkelijk een heel kleine zaak, in 2008 opgestart door Line in Sint-Gilles. Al heel snel kreeg ze versterking van Catherine voor de verdere ontwikkeling van dit concept met een lekkere en gezonde keuken die meer mensen aansprak dan ze had verwacht. De twee vriendinnen slaagden erin om hun restaurantruimte snel uit te breiden, een mooi receptenboek te schrijven en uiteindelijk in 2021 hun centrale atelier in Ukkel onder te brengen.

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google