eFarmz
Onze maaltijdboxen
Wok met kip, groenten, sesam en rijst Wall'BIO bio
Bio
Glutenvrij. Garandeert niet de totale afwezigheid van dit allergeen.
Deel

Wok met kip, groenten, sesam en rijst

Wok met kip, groenten, sesam en rijst Wall'BIO bio
Bio
Glutenvrij. Garandeert niet de totale afwezigheid van dit allergeen.
Deel

Deze wok met kip en groenten bevat de lekkerste groenten van onze Belgische velden. Hij zit bomvol voedingsstoffen die je de hele dag door de nodige energie aanleveren. Superlekker, evenwichtig, zonder kleurstoffen, bewaarmiddelen of additieven … Het is alsof je hem zelf had klaargemaakt!

Voor 1 persoon.

Deze gerechten zijn bereid onder hoge druk, zodat je ze lang kunt bewaren en ze toch al hun smaak- en voedingskwaliteiten behouden. Ze kunnen worden ingevroren.

Maximale houdbaarheid: 8 tot 10 dagen en 2 tot 3 dagen na opening

Koel bewaren, tussen 0 °C en 4 °C

Meer weten

Ingrediënten*: Basmatirijst*, kip*, wortelen*, paksoi*, sojascheuten*, uien*, tamari*, agavesiroop*, tahini*, zonnebloemolie*, sesamolie*, sesamzaadjes*, curry*, look*

*afkomstig uit de biologische landbouw.

Allergenen: soja, sesam

Wall'BIO

De producten van Wall’BIO zijn biologisch geteeld op Waalse bodem. Ze streven hiermee een dubbel doel na. In de eerste plaats de consument gezonde en milieuvriendelijke voeding aanbieden. En daarnaast de lokale landbouw stimuleren om bij te dragen tot de economische ontwikkeling van Wallonië en tot de voedselsoevereiniteit van de regio.

De kant-en-klare maaltijden worden verdeeld in bakjes van gerecycleerd plastic, omdat dit het enige soort recipiënt is dat geschikt is voor hun bereidingstechniek met hoge druk waarbij de voedingsstoffen in het voedsel optimaal behouden blijven.

Laurent Streel, een bioboer uit de provincie Luik, en Philippe Marc, een voormalig technisch adviseur in de fruitteelt en eigenaar van een kwekerij van lieveheersbeestjes voor biologische bestrijding, sloegen de handen in elkaar voor het oprichten van een verwerkingsbedrijf voor biologische vruchten, groenten, aardappelen en granen die in Wallonië worden geteeld. Nadat ze hadden vastgesteld dat het aanbod op de markt maar heel beperkt was, onderzochten de beide partners de mogelijkheden van een project voor de productie van lokaal bereide kant-en-klare biomaaltijden. En zo werd het merk Wall'BIO geboren.

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google