Verse artisanale ravioli met ricotta en spinazie
Lekkere, artisanale en authentieke ravioli met ricotta en spinazie.
Maximale houdbaarheid: binnen 3 dagen na ontvangst gebruiken.
In de koelkast bewaren, mag ingevroren worden.
Détails
Ingrediënten* : griesmeel van harde tarwe gemalen in de molen*, ei*, ricotta*, spinazie*, oregano*, Parmezaanse kaas*, zout, peper
*afkomstig uit de biologische landbouw
Allergenen: gluten, ei, melk en melkproducten
Reacties
Françoise Van hove
Myriam DORMAL
Dit vind je misschien ook leuk
Pastificio Scatigna
Bij Pastificio Scatigna brengen ze het beste van de Italiaanse keuken naar Waterloo. Ze openden hun kruidenierswinkel om iedereen de kans te bieden om deze authentieke, gezellige en smaakvolle gastronomie te ontdekken. Hun ravioli wordt ter plaatse in eigen atelier gemaakt, steeds op basis van kwaliteitsproducten. Het deeg is 100% biologisch (molengemalen griesmeel van harde..