Lokaal & biologisch
Gemakkelijke betaling
Korte keten
Quiche met camembert, peer, veldsla en coppa
BE

Quiche met camembert, peer, veldsla en coppa

Atelier de Max
€ 19,95
6 à 8 stukken

Ambachtelijke, huisgemaakte quiche met camembert, peer, veldsla en coppa.

Koud of warm te consumeren, 5 minuten opwarmen op 180°C.

Vervaldatum: 3 dagen

Bewaren: In de koelkast

Détails

Ingrediënten: camembert, peer, veldsla, coppa, room, eieren, melk, zout, peper, bladerdeeg (tarwebloem, boter, water , zout, azijn)

Allergenen: melk en melkproducten, eieren en eiproducten, gluten.

Dit vind je misschien ook leuk

Atelier de Max

Maxime is kok van opleiding, maar heeft zich later omgeschoold tot banketbakker. Hij dweept met goede producten en kennis , en vervaardigt zijn hartige en zoete taarten sinds meerdere jaren zelf van A tot Z. Alles wordt met de hand gemaakt in zijn atelier in Itterbeek, vlak bij eFarmz! Smaak geniet zijn prioriteit .....

a4_atelierdem.jpg

Atelier de Max biedt ook