eFarmz
Onze maaltijdboxen
Verse groentepap gehakt parmentier met pompoen en zoete aardappel Ready To Grow bio
Bio
Deel

Verse groentepap gehakt parmentier met pompoen en zoete aardappel

Verse groentepap gehakt parmentier met pompoen en zoete aardappel Ready To Grow bio
Bio
Deel

Verse fruitpap met stukjes, voor baby’s vanaf 12 maanden.

Te gebruiken tot: 2 weken

In de koelkast bewaren, kan worden ingevroren

Meer weten

Ingrediënten*: Groenten* 24% (pompoen* 15%, wortelen* 9%), water, aardappelen* 22%, zoete aardappel* 11%, rundergehakt* 9%, olijfolie* 3%

*afkomstig uit de biologische landbouw

Een ideaal najaarsrecept, rijk aan vitamines en eiwitten. Pompoen is niet alleen een krachtige antioxidant, maar ook een leverancier van vitamine A en C. Zoete aardappel bevordert een goede spijsvertering dankzij het hoge vezelgehalte en de lage glycemische index. Rundvlees is een bron van essentiële eiwitten die de opbouw en het onderhoud van de spiermassa bij baby's garanderen. De smeuïgheid van deze babyvoeding en de textuur met kleine stukjes van 2 mm ondersteunen je kindje bij de geleidelijke overgang naar vaste voeding.

Verder voegen we altijd 30% aardappelen toe aan onze groente- en fruitpapjes om de dagelijkse voedingsbehoeften, zoals aanbevolen door Kind en Gezin, te garanderen. Een lepeltje olijfolie zorgt voor een heerlijk natuurlijke smaak en is essentieel voor het goed functioneren van het lichaam van de baby.

Ready To Grow

Ready to Grow is in de eerste plaats het verhaal van twee jonge mama’s, Caroline en Estelle, die hun baby's het allerbeste wilden geven.

Maar omdat ze altijd actief bezig waren en vaak in tijdnood zaten, was het soms moeilijk om te zorgen voor verse en kwaliteitsvolle maaltijden voor hun kinderen. Omdat ze beseften dat ze niet de enigen waren met dit probleem, beslisten ze om verse, biologische papjes van seizoensfruit en -groenten te gaan maken voor baby's van 6 tot 24 maanden.

Met de hulp van kinderartsen en voedingsdeskundigen ontwikkelen ze lekkere recepten die het best beantwoorden aan de behoeften van baby's. Ze gingen op zoek naar lokale seizoensproducten en opteerden voor een zachte bereidingsmethode met stoom waardoor de vitaminen en mineralen bewaard blijven.

Caroline en Estelle zetten zich in voor uitzonderlijke producten voor baby’s, wat ouders heel wat kostbare tijd bespaart in hun drukke leven.

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google