eFarmz
Onze maaltijdboxen
Verse groentepap wortel, bloemkool en hoevekip Ready To Grow bio
Bio
Deel

Verse groentepap wortel, bloemkool en hoevekip

Verse groentepap wortel, bloemkool en hoevekip Ready To Grow bio
Bio
Deel

Verse fruitpap met gladde textuur, voor baby’s vanaf 6 maanden.

Maximale houdbaarheid: 1 tot 2 weken naargelang de leveringsmogelijkheden van onze producent

In de koelkast bewaren, kan worden ingevroren.

Meer weten

Ingrediënten*: groenten* 50% (wortelen* 22%, courgette* 12%, bloemkool* 9%, ui* 7%), aardappel* 22%, water, kip* 4%, olijfolie* 3%

*afkomstig uit de biologische landbouw

Dit fruitpapje heeft een felle kleur, maar smaakt heerlijk zacht. Ideaal dus om de smaakpapillen van je baby aan groenten te laten wennen. Bloemkool heeft misschien weinig kleur, maar is des te rijker aan vitamines! Deze groente heeft anti-inflammatoire en antioxiderende eigenschappen en de aanwezige vitamine B levert je baby ook een flinke dosis energie. Verder staat bloemkool erom bekend de vertering te verbeteren, nog iets om dankbaar voor te zijn. Wortelen, rijk aan carotenoïden, bètacaroteen en vitamine A, bereiden de huid voor op de zon, verbeteren de algemene conditie en zorgen voor een beter nachtzicht.

Verder voegen we altijd 30% aardappelen toe aan onze groente- en fruitpapjes om de dagelijkse voedingsbehoeften, zoals aanbevolen door Kind en Gezin, te garanderen. Een lepeltje olijfolie zorgt voor een heerlijk natuurlijke smaak en is essentieel voor het goed functioneren van het lichaam van de baby.

Ready To Grow

Ready to Grow is in de eerste plaats het verhaal van twee jonge mama’s, Caroline en Estelle, die hun baby's het allerbeste wilden geven.

Maar omdat ze altijd actief bezig waren en vaak in tijdnood zaten, was het soms moeilijk om te zorgen voor verse en kwaliteitsvolle maaltijden voor hun kinderen. Omdat ze beseften dat ze niet de enigen waren met dit probleem, beslisten ze om verse, biologische papjes van seizoensfruit en -groenten te gaan maken voor baby's van 6 tot 24 maanden.

Met de hulp van kinderartsen en voedingsdeskundigen ontwikkelen ze lekkere recepten die het best beantwoorden aan de behoeften van baby's. Ze gingen op zoek naar lokale seizoensproducten en opteerden voor een zachte bereidingsmethode met stoom waardoor de vitaminen en mineralen bewaard blijven.

Caroline en Estelle zetten zich in voor uitzonderlijke producten voor baby’s, wat ouders heel wat kostbare tijd bespaart in hun drukke leven.

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google