eFarmz
Onze maaltijdboxen
Verse fruitpap appel en peer Ready To Grow bio
Bio
Deel

Verse fruitpap appel en peer

Verse fruitpap appel en peer Ready To Grow bio
Bio
Deel

Verse fruitpap met gladde textuur, voor baby’s vanaf 6 maanden.

Te gebruiken tot: 1 tot 2 weken naargelang de leveringsmogelijkheden van onze producent.

In de koelkast bewaren, mag ingevroren worden.

Meer weten

Ingrediënten*: appel* 50%, peer* 30%, water, citroen*, kaneel*

*afkomstig uit de biologische landbouw

Deze babyvoeding barst van de vitamines en antioxidanten. Hij geeft je kindje energie, smaakt lekker en helpt toxische stoffen, gekoppeld aan een snelle groei, te elimineren. Appelen en peren zijn niet alleen superlekker, maar zijn ook rijk aan vitamine C. Dankzij het vleugje kaneel vind je in dit papje een krachtige bondgenoot bij de bestrijding van diverse infecties en spijsverteringsproblemen. Doe ook jezelf een plezier en eet een hapje mee met je baby.

We gebruiken ook de schillen van het biofruit, wat de glycemische index verlaagt. De fruitvezels zorgen er immers voor dat de suiker langzamer in het bloed wordt opgenomen. 

Ready To Grow

Ready to Grow is in de eerste plaats het verhaal van twee jonge mama’s, Caroline en Estelle, die hun baby's het allerbeste wilden geven.

Maar omdat ze altijd actief bezig waren en vaak in tijdnood zaten, was het soms moeilijk om te zorgen voor verse en kwaliteitsvolle maaltijden voor hun kinderen. Omdat ze beseften dat ze niet de enigen waren met dit probleem, beslisten ze om verse, biologische papjes van seizoensfruit en -groenten te gaan maken voor baby's van 6 tot 24 maanden.

Met de hulp van kinderartsen en voedingsdeskundigen ontwikkelen ze lekkere recepten die het best beantwoorden aan de behoeften van baby's. Ze gingen op zoek naar lokale seizoensproducten en opteerden voor een zachte bereidingsmethode met stoom waardoor de vitaminen en mineralen bewaard blijven.

Caroline en Estelle zetten zich in voor uitzonderlijke producten voor baby’s, wat ouders heel wat kostbare tijd bespaart in hun drukke leven.

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google