Quiche lorraine
Artisanale, huisgemaakte quiche met spekblokjes.
Om koud of warm te eten; stop ze in dat geval 5 min. in de oven op 180 °C.
Maximale houdbaarheid: binnen 2 dagen na ontvangst gebruiken.
In de koelkast bewaren
Détails
Ingrediënten: spekblokjes, emmental, room, eieren, melk, zout, peper, bladerdeeg (tarwebloem, boter, water, zout, azijn)
Allergenen: melk en producten op basis van melk, eieren en producten op basis van eieren, gluten.
Reacties
Véronique Sprimont
Dit vind je misschien ook leuk
Atelier de Max
Maxime is kok van opleiding, maar heeft zich later omgeschoold tot banketbakker. Hij dweept met goede producten en kennis , en vervaardigt zijn hartige en zoete taarten sinds meerdere jaren zelf van A tot Z. Alles wordt met de hand gemaakt in zijn atelier in Itterbeek, vlak bij eFarmz! Smaak geniet zijn prioriteit .....