Gemarineerde gegrilde ham

Varkensvlees van "de Heerlijkheid" in Vladslo. Bart bereidt het voeder voor zijn varkens en versnijdt zelf het vlees na de slacht.

Referentie:
CHA11
Alleen beschikbaar op woensdag, donderdag, vrijdag

   

5,89 €

2x125g

Meer weten

Het vlees dat u via EFARMZ koopt, werd zorgvuldig bereid door de producent. Het wordt vacuüm verpakt en voorzien van een etiket met bereiding- en vervaldatum.

Bart Syryn - De Heerlijkheid

Bart Syryn  (Vladslo) kweekt zijn varkens op een traditionele manier. Dit wil zeggen dat ze geen soja maar enkel granen en erwten als voeder krijgen. Ook laten we de varkens op zonnige dagen buiten, zodat ze in de beste omstandigheden kunnen groeien. Onze varkens leven op stro in zeer ruime hokken. De mest van de varkens wordt verdeeld over de akkers, waarop vruchten geteeld worden. Die doen dan opnieuw dienst als voeder. Zo werken we binnen we een perfect gesloten circuit. We brengen en halen onze varkens zelf naar en van een regionaal slachthuis. We versnijden zelf de karkassen in verkoopbare porties, om ze kraakvers te kunnen meegeven aan onze klanten. Het verhaal klopt en het vlees is gewoon lekker.

Alle producten bekijken

 

Wat zeggen onze klanten?

Er zijn nog geen reviews van dit product

Alleen leden kunnen reviews publiceren

Inloggen