eFarmz
Onze maaltijdboxen
De Seepscherf
Deel

De Seepscherf

De Seepscherf
Deel

De Seepscherf is een eeuwenoude hoeve in het landelijke Baardegem. Al generaties lang staat ze in het teken van fruitproductie en duurzaamheid.

Uitgebaat door de familie Meert, legt de Seepscherf zich toe op het kweken en verkopen van seizoensfruit, en dat het jaar rond, op een manier die zo dicht mogelijk aanleunt bij de natuur. De nadruk ligt op aardbeien in de maand juni, kersen in juni en juli, allerhande bessen van juni tot november en appels en peren van augustus tot juni. Sinds 2021 is het aanbod van de boerderij uitgebreid met groenten.

Lode stond met de wieg tussen de fruitbomen en dreef al op 2-jarige leeftijd de koeien bijeen. Het lag dan ook voor de hand dat hij, na zich te hebben gespecialiseerd in de fruitteelt, de boerderij van zijn ouders zou overnemen. Anny runt de winkel en zorgt voor de frambozen. Om het groentesegment te runnen, werd een samenwerking aangegaan met Dirk Vannoorenberghe, een gewezen leerkracht en bezieler van verschillende schoolmoestuinprojecten die zich de voorbije jaren bijschoolde in de biodynamische landbouw.

eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google