Onze producenten (17)
Onze producenten
L'Ardenner
De Ardenner is een biologische harde kaas die wordt vervaardigd in de Fromagerie Biologique de Vielsalm. Zijn heerlijke smaak roept het terroir en de smaken van deze prachtige streek op. De jonge Ardenner wordt meerdere weken gerijpt, de jong belegen en de...
Ferme du Baty
De Ferme du Bairy is een ambachtelijke kaasmakerij die biologische yoghurt, verse room, verse rauwe melk ... vervaardigt.
De familieboerderij uit Somme-Leuze wijdt zich aan melkveehouderij sinds 2000, en meer bepaald aan producten op basis van volle rauw...
De Zuivelarij
"It's Cheese, Jim, but not as we know it."
De kaas van Berloumi heeft een unieke smaak die nauwelijks te vergelijken valt met die van andere kazen. Gebakken of gegrild, hij verspreidt een rijk en heerlijk aroma. Maar het is vooral de textuur die Berlou...
Bioferme
Marc is zijn activiteiten gestart in 1996 met de Fromagerie des Ardennes. Na twee jaar schakelt hij over op bio en koopt hij de Fromagerie Bioferme uit Lathuy. Om de activiteiten te kunnen blijven voortzetten verhuist de Fromagerie des Ardennes in 2001 naa...
Bufflardenne
Bufflardenne is een fokkerij van melkbuffels die op ambachtelijke wijze de Belgische, biologische mozzarella di bufala produceert. De eerste buffelkoeien zijn in 2010 op de boerderij in Neufchâteau aangekomen en de eerste mozzarella’s werden in de handel...
Ferme Censier
Pierre-Yves en Florence Censier kweken hun vrije-uitloopkippen op deze familieboerderij zodat ze jou heerlijke bio-eieren kunnen aanbieden. De Ferme Censier is ook een levensmiddelenzaak met streekproducten, met biologische landbouwproducten uit de eigen r...
Coq Des Prés
Het belangrijkste ingrediënt van de bereide schotels en terrines van Bocal des Prés is de kip Coq des Prés!
De Coq des Prés is een heerlijke en eerlijke biokip die wordt gekweekt bij een veertigtal kwekers die aandacht hebben voor het welzijn van de di...
Danatel
Danatal is al dertig jaar actief in de levensmiddelenindustrie, maar in 2019 heeft Danatel zijn gamma van biokazen zonder lactose gelanceerd, voor iedereen die actief probeert om zijn gezondheid en welzijn te verbeteren.
Louis-Philippe Crahay en zijn famil...
La ferme de Stée
LA FERME DE STEE is een ambachtelijke kaasmakerij die diverse bioproducten van de boerderij aanbiedt: kazen gemaakt van rauwe koeien-, schapen- en geitenmelk, boter en ambachtelijke desserts. De boerderij werd op het eind van de jaren 1960 gebouwd in Brai...
Le Plateau du Gerny
LE PLATEAU DU GERNY is een kaasmakerij die meerdere kaassoorten op basis van koeienmelk verkoopt: 5 harde kazen, 2 zachte kazen en 1 kaas van het type ‘Chaource’. Deze hoevewinkel, die in Marche-en-Famenne gevestigd is, is in 2014 ontstaan vanuit de wens...
Greenz
Tegenwoordig hoor je steeds vaker over ‘fast good’ praten. In België was ‘Greenz biobar’ de pionier van die nieuwe aanpak. Aanvankelijk was het een sapjesbar en bio-eethuis op een sympathieke locatie in hartje Ukkel, nu is het een biotraiteurdienst op maa...
Le Gros Chêne
LE GROS CHENE is een kaasmakerij die een dertigtal verschillende kazen maakt op basis van rauwe biologische schapen- en koeienmelk en rauwe (al dan niet biologische) geitenmelk. Harde, zachte, geperste kazen, wit- en blauwschimmelkazen, en verse kazen: met...
Je hebt nog geen producten in je mandje
Log in op je account
Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.
Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google