eFarmz
Onze maaltijdboxen
Hondensnack - huid en vacht Imby
Deel

Hondensnack - huid en vacht

Hondensnack - huid en vacht Imby
Deel

Deze insect-based hondenkoekjes bevatten arctium, rode klaver en driekleurig viooltje. Zij stimuleren de bloedcirculatie, herstellen de huid en zorgen voor een stralende vacht.

Vervaldatum: enkele maanden

Droog bewaren

Meer weten

Ingrediënten: Erwten, aardappel, aardappeleiwit, aardappelzetmeel, raapzaadolie, natriumchloride, calciumcarbonaaten kruidenmix met arctium, rode klaver, calendula, driekleurige altviool, insecteneiwit (4%), paprika extract

Imby

Imby heeft het tot zijn missie gemaakt om gezonde en ecologische dierenvoeding te ontwikkelen. Met behulp van dierenartsen en dierenvoedingsexperts ontwikkelden ze een gevarieerde dierenvoeding op basis van insecten. Hiervoor worden meelwormen gebruikt, deze zijn enorm rijk aan eiwitten en daarom de perfecte vleesvervanger. Om uw viervoeters een volledige voeding aan te bieden worden er groenten en fruit, naakte haver en kruiden toegevoegd. Het resultaat is smaakvol en gemaakt met ingrediënten die voornamelijk afkomstig zijn uit België, Nederland en Frankrijk, ter ondersteuning van lokale boeren.

Onlangs ontwikkelde Imby zelfs een volledig vegetarische variant van hun hondenvoeding; even gezond en gevarieerd, maar dan volledig plantaardig. Imby biedt ook hondensnacks aan die voor een glanzende vacht, frisse adem of rustgevend gevoel werken.

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google