eFarmz
Onze maaltijdboxen
Insect-based hondenvoer Imby
Deel

Insect-based hondenvoer

Insect-based hondenvoer Imby
Deel

Imby Insect Hondenvoer is gemaakt met eiwitpoeder van de meelworm. Daarnaast vullen zij dit aan met een overheerlijke mix van natuurlijke ingrediënten zoals zoete aardappel, spinazie, naakte haver, brocolli, blauwe bessen en olijfolie om het aroma van je hond te prikkelen.

De voordelen van insect hondenvoer:

1) Imby's hondenvoer op insectenbasisontwikkeld door dierenartsen en nutritionisten. Het is een nutritioneel complete voeding voor honden van alle leeftijden en rassen.

2) Vrij van dierlijke allergenen, gerst, tarwe en maïs. De receptuur zit boordevol eiwitten en is vrij van allergenen.

3) Imby gebruikt alleen natuurlijke ingrediënten gekocht bij Europese boeren en vermijdt kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Vervaldatum: enkele maanden

Droog bewaren

Meer weten

Ingrediënten: Insect 25% (insecteneiwit 19%, insectenolie 6%), zoete aardappel, naakte haver, witte rijst, doperwten, plantaardig eiwitextract, koolzaadolie, bietenpulp, mineralen, biergist, erwten proteïne, cichorei, MOS (mannan-oligosacchariden), tijm (0,1%), marjolein (0,1%), oregano (0,1%), peterselie (0,1%), salie (0,1%), brandnetel (0,1%), broccoli (0,1%), spinazie (0,1%), tomaten (0,1%), veenbessen (0,05%), blauwe bessen (0,05%), glucosamine hydrochloride (0,01%), chondroïtinesulfaat (0,01%)

Imby

Imby heeft het tot zijn missie gemaakt om gezonde en ecologische dierenvoeding te ontwikkelen. Met behulp van dierenartsen en dierenvoedingsexperts ontwikkelden ze een gevarieerde dierenvoeding op basis van insecten. Hiervoor worden meelwormen gebruikt, deze zijn enorm rijk aan eiwitten en daarom de perfecte vleesvervanger. Om uw viervoeters een volledige voeding aan te bieden worden er groenten en fruit, naakte haver en kruiden toegevoegd. Het resultaat is smaakvol en gemaakt met ingrediënten die voornamelijk afkomstig zijn uit België, Nederland en Frankrijk, ter ondersteuning van lokale boeren.

Onlangs ontwikkelde Imby zelfs een volledig vegetarische variant van hun hondenvoeding; even gezond en gevarieerd, maar dan volledig plantaardig. Imby biedt ook hondensnacks aan die voor een glanzende vacht, frisse adem of rustgevend gevoel werken.

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google