eFarmz
Onze maaltijdboxen
Ecologische wegwerpluiers T3 Midi Bebio
Deel

Ecologische wegwerpluiers T3 Midi

Ecologische wegwerpluiers T3 Midi Bebio
Deel

Bebio luiers zijn gemaakt van natuurlijke en hernieuwbare materialen. Het absorberende gedeelte is gegarandeerd chloorvrij en is voornamelijk gemaakt van FSC-gecertificeerde natuurlijke cellulose.

Ze zijn ontworpen (in België) om comfortabel, flexibel en ultrazacht te zijn en uitgerust met een anti-lekcapaciteit tot 12 uur.

Dermatologisch getest.

Geschikt voor babys van 4 tot 9 kg.

Aantal stuks: 27 wegwerpluiers.

Meer weten

Samenstelling:Absorberende kern: CHLOORVRIJ gebleekte natuurlijke cellulose van FSC® MIX gecertificeerde materialen, absorberende microbolletjes (natriumpolyacrylaat); Buitenschaal, anti-lekkage barrières, sluiers en bevestigingssystemen: polyethyleen / polypropyleen / polyester / polyamide; Lijm: kunsthars; Elastieken: elastaan.

Ecologische luiers ontworpen in België en gemaakt in Frankrijk, in de Vogezen.

Bebio

Het doel van Bebio is om natuurlijke producten te democratiseren en ervoor te zorgen dat elk gezin hoogwaardige, natuurlijke en biologische verzorgingsproducten kan vinden tegen faire prijzen.

Bebio gebruikt ingrediënten uit de biologische landbouw en van natuurlijke oorsprong, dierproefvrij en vaak veganistisch, en dit alles in ecologische en recycleerbare verpakkingen.

Bekijk alle producten
eFarmz

Je hebt nog geen producten in je mandje

Log in op je account

Nieuw bij eFarmz? Maak een account aan.

Verbinding maken met Facebook Verbinding maken met Google